Find a birthday gift they'll LOVE. Shop now

Termeni de utilizare

1. Informații privind acești termeni de utilizare

1.1 Acești „Termeni de Utilizare” reprezintă termenii în baza cărora acest website: www.houzen.ro („Website-ul”) și Serviciile (astfel cum sunt definite mai jos) sunt puse la dispoziția dvs. Acești Termeni de Utilizare guvernează relația dintre dvs. în calitate de utilizator și Houzen.ro în calitate de operator al Website-ului. Termenii de Utilizare constituie un acord între dvs. și Houzen.ro. Prin accesarea Website-ului sau utilizarea Serviciilor sunteți de acord să respectați acești Termeni de Utilizare, astfel că vă rugăm să îi citiți cu atenție și, dacă este necesar, să îi tipăriți și să salvați o copie. În cazul în care nu acceptați acești Termeni de Utilizare trebuie să încetați imediat utilizarea Website-ului și/sau a Serviciilor.

1.2 În acești Termeni de Utilizare „dvs.” înseamnă persoana fizică care accesează Website-ul sau utilizează Serviciile, iar „Houzen.ro” sau „noi” sau „nostru” înseamnă compania Houzen.ro.

1.3 Relația dintre dvs. și Houzen.ro în legătură cu utilizarea acestui Website este guvernată exclusiv de acești Termeni de Utilizare și niciun alt contract cadru, alți termeni sau condiții sau alt acord nu vor fi aplicabile acestei utilizări.

2. Modificări ale acestor termeni de utilizare

Căutăm în mod constant noi modalități de îmbunătățire a Website-ului și Serviciilor pe care vi le furnizăm. Datorită modificărilor Website-ului și Serviciilor noastre și legislației aplicabile sau din alte motive operaționale, va exista necesitatea adaptării periodice a acestor Termeni de Utilizare. Astfel, ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni de Utilizare în orice moment. În cazul în care actualizăm acești Termeni de Utilizare, vă vom informa cu privire la modificări iar dvs. aveți libertatea de a accepta Termenii de Utilizare actualizați sau de a înceta utilizarea Website-ului nostru. Toate aceste modificări vor intra în vigoare la publicarea lor pe Website și se va considera că ați acceptat orice astfel de modificări prin utilizarea Website-ului sau a Serviciilor din momentul respectiv.

3. Descrierea serviciilor

3.1 Prezentare generală

Vă furnizăm o serie de resurse online, inclusiv, dar fără limitare la funcționalități de căutare prin folosirea de cuvinte cheie sau categorii de produs, conținut, comercianți și recenzii de produs, ghiduri ale cumpărătorului și alte instrumente de comunicații („Serviciile”), pentru a vă permite să găsiți și să comparați produsele listate oferite pe website-urile unui număr de terți („Comercianți”).

3.2 Cum funcționează Houzen.ro?

Houzen.ro lucrează în parteneriat cu sute de website-uri și magazine, astfel încât dvs. să puteți naviga și compara rezultatele în același loc. Lucrăm cu un mare număr de societăți, astfel încât dvs. să puteți găsi întotdeauna o gamă adecvată de prețuri, însă nu putem garanta că fiecare produs vândut de un website/magazin va fi inclus pe Website-ul nostru.

Suntem foarte atenți la serviciile pentru consumatori:

Suntem interesați de experiența dvs. de cumpărături, astfel încât dacă aflăm că unul dintre Comercianții noștri oferă servicii inadecvate, vom adresa problema acestuia din urmă. În cazul în care apar în continuare plângeri, vom putea elimina Comerciantul respectiv din rezultatele noastre.

Dorim ca rezultatele noastre să fie cât mai exacte și actuale:

În cazul zborurilor și hotelurilor, obținem informații în timp real, astfel încât dvs. vă veți putea baza pe cele mai recente prețuri și disponibilități. În ceea ce privește magazinele online, ne asigurăm că informațiile acestora sunt actualizate, de regulă, la fiecare câteva ore și cel puțin o dată la fiecare 24 ore, astfel încât prețul pe care îl vizualizați să fie cel pe care îl obțineți pe website-ul acestora. În cazul în care magazinele online au modificat un preț cu câteva minute în urmă, este posibil să găsiți un preț diferit, dar lucrăm continuu pentru a evita astfel de situații.

Dvs. alegeți modul în care sunt sortate rezultatele:

Puteți controla ordinea în care sunt prezentate rezultatele, fie în funcție de preț, fie în funcție de relevanță. Relevanța are în vedere ce rezultate corespund cel mai mult căutării dvs., precum și popularitatea acestor rezultate pentru alți utilizatori, între alte criterii.

3.3 Cumpărăturile de la Comercianți

În cazul în care doriți să cumpărați produsul listat pe care l-ați selectat, ar trebui să vizitați website-ul Comerciantului ales. Atunci când folosiți serviciile oferite de un Comerciant și, în special, atunci când vizitați website-ul acestuia printr-un link provenind de pe Website, pentru a cumpăra un anumit produs de pe respectivul website, sunteți obligați de termenii de utilizare ai acestuia.

Nu acționăm ca agent pentru respectivul Comerciant, și nici nu vindem, revindem sau licențiem produsele listate. Nu vom fi parte la nicio tranzacție sau contract pe care îl puteți încheia cu un Comerciant pentru cumpărarea produselor listate și nu ne asumăm nicio răspundere în ceea ce privește produsele listate. Sunteți de acord cu faptul că veți contacta Comerciantul sau vânzătorul produselor direct în ceea ce privește întrebări, plângeri sau dispute pe care le puteți avea în legătură cu orice produse și nu ne veți implica în nicio dispută între dvs. și orice terț.

3.4 Agenți de publicitate

De asemenea, vă putem prezenta anumiți parteneri și serviciile oferite de aceștia, în special în forma serviciilor integrate (de ex. publicitate clasificată). Putem de asemenea să prezentăm link-uri promoționale pe Website; acestea sunt de asemenea cunoscute ca link-uri sponsorizate, mesaje de publicitate sau oferte promoționale, care pot fi afișate în timp ce utilizați Website-ul.

4. Politica privind confidențialitatea Houzen.ro

Trebuie să citiți și să acceptați Politica noastră de Confidențialitate care conține informații importante privind utilizarea datelor dvs. cu caracter personal și alte informații privind confidențialitatea și procesele și politicile noastre de securitate.

5. Comportamentul utilizatorilor

5.1 Sunteți de acord să nu accesați Website-ul și/sau Serviciile pentru:

(a) a aduce prejudicii minorilor în orice modalitate;

(b) a interfera sau perturba Website-ul sau Serviciile sau serverele sau rețelele conectate la Website sau Servicii, sau pentru a încălca orice cerințe, proceduri, politici sau reglementări ale rețelelor conectate cu Website-ul sau Serviciile;

(c) a încălca intenționat sau neintenționat orice lege sau reglementare aplicabilă;

(d) a extrage, colecta, prelucra, combina sau stoca date cu caracter personal privind alți utilizatori; sau

(e) a reproduce, duplica, copia, vinde, revinde sau exploata în orice scop comercial, orice aspect al Website-ului.

6. Utilizarea website-ului de către copii

Website-ul și Serviciile nu sunt destinate accesării sau utilizării de către nicio persoană cu vârsta sub 18 ani. Prin accesarea Website-ului și/sau utilizarea Serviciilor, declarați și garantați că aveți cel puțin 18 ani. În cazul în care nu aveți cel puțin 18 ani, nu puteți accesa Website-ul sau utiliza Serviciile. Ne rezervăm dreptul de a bloca sau înceta accesul la Website sau Servicii în cazul în care constatăm că aveți vârsta sub 18 ani.

7. Răspunderea pentru conținut

Furnizăm descrieri ale produselor, informații privind prețurile, comentarii, recenzii ale utilizatorilor și alt conținut („ Conținutul Website-ului ”) în legătură cu produsele listate pe Website. Includerea de către noi de Conținut al Website-ului are exclusiv titlu de informare și nu implică nicio susținere a niciunui produs, Comerciant sau a altor servicii oferite de astfel de Comercianți. Deși depunem toate eforturile rezonabile pentru a corecta orice erori sau omisiuni de îndată ce ne-au fost aduse la cunoștință, nu garantăm că Conținutul Website-ului este lipsit de erori sau omisiuni și nu ne asumăm nicio răspundere pentru inexactități sau greșeli din cadrul Conținutului Website-ului.

8. Accesul la website și servicii

8.1 Vă vom informa în mod adecvat (în special pe Website-ul nostru) cu privire la cerințele tehnice pe care dispozitivele dvs. și software-ul acestora trebuie să le îndeplinească pentru accesarea Website-ului. Aceste cerințe se pot modifica periodic. Nu avem obligația de a susține versiunile anterioare de hardware sau software, altele decât cele de ultimă generație. Accesul la Website-ul nostru este în prezent posibil cu o conexiune la internet activă și suficient de rapidă. Cheltuielile aferente acestei conexiuni la internet sunt percepute de furnizorul dvs. extern, noi nu avem nicio influență asupra acestora. Vă rugăm să rețineți că încărcarea Conținutului poate duce la un consum considerabil de date și vă rugăm să vă asigurați că ați luat măsurile adecvate pentru a limita costurile aferente, în special în străinătate.

8.2 Deși vom încerca să asigurăm disponibilitatea Website-ului fără întreruperi și în condiții operaționale depline, nu putem garanta acest lucru. Accesul la Website poate fi suspendat temporar și fără notificare în cazul unei erori de sistem, în caz de întreținere sau reparații sau pentru motive aflate în mod rezonabil în afara controlului nostru.

8.3 Vom depune toate eforturile pentru a vă furniza cele mai noi și corecte informații și date, în special în ceea ce privește prețul, în legătură cu bunurile și serviciile de pe Website. Totuși, având în vedere că aceste informații și date ne sunt transmise nouă fie de Comercianții listați pe Website conform termenilor unui acord de listare, fie prin baze de date profesionale, nu putem garanta că acestea sunt pe deplin corecte și complete.

8.4 În cazul în care apar orice diferențe între informațiile și datele de pe Website-ul nostru și cele de pe website-ul Comerciantului, acestea din urmă vor prevala.

9. Modificări ale website-ului și serviciilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau înceta, în orice moment și periodic, temporar sau permanent, Website-ul și Serviciile (sau parte din acestea), sau de a lansa noi servicii, cu sau fără notificare. Prin prezentul sunteți de acord că nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de orice terți pentru orice modificare, suspendare sau întrerupere a Website-ului sau Serviciilor.

10. Încetare

Prin prezentul sunteți de acord că noi, la libera noastră alegere, putem înceta accesul dvs. la Website sau utilizarea Serviciilor, și să îndepărtăm și să eliminăm orice Conținut din cadrul Serviciilor, pentru orice motiv. Putem de asemenea, la libera alegere și în orice moment, întrerupe furnizarea Serviciilor sau a oricărei părți a acestora, cu sau fără notificare.

11. Link-uri

Putem furniza, sau terții pot furniza, link-uri către alte site-uri sau resurse World Wide Web. Datorită faptului că nu avem niciun control asupra acestor site-uri și resurse, înțelegeți și conveniți asupra faptului că nu suntem responsabili pentru disponibilitatea unor astfel de site-uri sau resurse externe, și nu susținem și nu suntem responsabili pentru niciun conținut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile din astfel de site-uri sau resurse. Confirmați de asemenea și conveniți asupra faptului că nu vom fi responsabili sau răspunzători, direct sau indirect, pentru nicio daună sau pierdere cauzată sau care se susține că a fost cauzată de sau în legătură cu utilizarea sau sprijinul pe orice astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile sau prin orice astfel de site sau resursă. Înțelegeți că noi nu vom fi parte la nicio tranzacție sau contract pe care dvs. îl puteți încheia cu un terț și confirmați că nu ne veți implica în nicio dispută între dvs. și orice astfel de terț.

12. Drept de autor/licență

2.1 Utilizarea de către dvs. a Website-ului și conținutului acestuia nu vă acordă niciun drept în legătură cu drepturile noastre de proprietate intelectuală inclusiv, fără limitare la, mărci, logo-uri, grafică, fotografii, animații, video-uri și text, sau drepturile de proprietate intelectuală ale terților în Website și conținutul acestuia. Rezervăm toate drepturile asupra acestora.

12.2 Nu puteți copia, reproduce, republica, descărca, posta, difuza, înregistra, transmite, exploata comercial, edita, comunica către public sau distribui în niciun mod serviciile, paginile web sau materialele de pe Website sau codurile de calculator ale elementelor ce formează Website-ul în alte scopuri decât pentru utilizarea personală de către dvs. Fără a afecta cele de mai sus, puteți descărca extrase ne-substanțiale ale acestui conținut pe hard disk-ul dvs., în scopul vizualizării acestora cu condiția să nu fie realizată mai mult de o copie a oricărei informații.

13. Despăgubire

Prin prezentul sunteți de acord să ne despăgubiți și să ne protejați pe noi și subsidiarele, afiliații, funcționarii, agenții noștri, co-titularii de mărci și alți parteneri ai noștri, precum și angajații noștri, față de orice cerere sau daune (inclusiv orice taxe legale legate de astfel de cereri sau daune) efectuate de orice terț în legătură cu orice aspect legat de sau provenind din utilizarea de către dvs. a Website-ului, inclusiv orice încălcare sau suspiciune de încălcare a acestor Termeni de Utilizare sau încălcarea oricăror legi sau drepturi ale oricărui terț.

14. Obligațiile noastre legale și limitarea răspunderii

14.1 Niciun element al acestor Termeni de Utilizare nu va exlude sau limita răspunderea noastră pentru decesul sau vătămarea corporală provenind din neglijența noastră sau neglijență din partea angajaților sau agenților noștri.

14.2 Nu ne asumăm nicio răspundere pentru daune provocate sistemului calculatorului dvs. sau pierderea de date rezultată din utilizarea Website-ului și nu putem garanta că fișierele pe care le descărcați nu conțin viruși, elemente contaminate sau dăunătoare.

14.3 Utilizarea acestui Website este efectuată pe propriul dvs. risc. Oferim Website-ul „ca atare” și „astfel cum este disponibil” și nu oferim nicio garanție de niciun tip în ceea ce privește Website-ul.

14.4 Nu constituie parte din Serviciile noastre ca (i) Website-ul să fie accesibil, sigur sau lipsit de erori în orice moment, sau ca (ii) erori minore de software sau servicii să fie corectate. Astfel, excludem orice garanție în acest sens.

14.5 Înțelegeți și confirmați expres că Houzen.ro, subsidiarele, societățile afiliate și licențiatorii Houzen.ro și directorii, angajații, reprezentanții și succesorii legali ai noștri și ai acestora vor fi responsabili față de dvs. numai pentru intenție sau neglijență gravă, și nu pentru neglijență ușoară. Răspunderea pentru pierderea de profit, și pentru daune indirecte și nemateriale este exclusă în orice situație.

14.6 Nu recunoaștem nicio garanție sau răspundere pentru conținutul publicitar sau alt conținut al terților furnizat de noi și pentru nicio interacțiune dintre dvs. și acești terți. Nu vom prezenta astfel de conținut al terților ca fiind al nostru.

15. Notificare

Houzen.ro va furniza notificări privind modificările Termenilor de Utilizare sau alte aspecte, prin afișarea de notificări sau link-uri către notificări către dvs., în general în legătură cu Serviciile.

16. Informații privind mărcile

Houzen.ro și alte logo-uri și produse și denumiri de servicii Houzen.ro sunt mărci aparținând Houzen.ro. Prin prezentul sunteți de acord să nu afișați sau utilizați în niciun mod, fără permisiunea noastră, Mărcile Houzen.ro.

17. Drepturi de autor și agenți ai drepturilor de autor

În cazul în care considerați că au fost încălcate orice drepturi de proprietate intelectuală de către orice Conținut al Website-ului, vă rugăm să transmiteți o notificare privind o astfel de presupusă încălcare către Departamentul nostru Juridic la contact@houzen.ro

18. Informații generale

18.1 Acești Termeni de Utilizare și orice termeni și condiții suplimentare la care se face referire în aceștia constituie întregul acord între dvs. și noi și guvernează utilizarea de către dvs. a Website-ului și Serviciilor, înlocuind orice acorduri anterioare dintre dvs. și noi.

18.2 În cazul apariției oricărei dispute între dvs. și noi privind prezenții Termeni de Utilizare, legile din România, cu excepția dreptului privat internațional și reglementările privind conflictul de legi, vor fi aplicabile. Dacă doriți să intentați o acțiune în instanță împotriva noastră, trebuie să faceți acest lucru în România. Orice neexercitare sau neexecutare de către noi a oricărui drept sau prevedere din Termenii de Utilizare nu va constitui o renunțare la un astfel de drept sau prevedere. În cazul în care orice prevedere din prezenții Termeni de Utilizare este considerată nevalabilă de către o instanță competentă, celelalte prevederi ale Termenilor de Utilizare vor continua să fie aplicabile.

18.3 Nici dvs., nici Houzen.ro nu poate cesiona sau transfera niciun drept sau obligație provenind din prezenții Termeni de Utilizare fără acordul prealabil al celeilalte părți, cu excepția faptului că noi vom avea dreptul de a cesiona sau transfera oricare și toate drepturile și obligațiile (fără acord prealabil) către oricare dintre societățile noastre afiliate.